Toimitusehdot ja tietosuoja

T o i m i t u s e h d o t

Voimassa 20.3.2018 alkaen.

Verkkokauppa

ITC-OK Aiton (Y-tunnus 1628424-7, Lähteentie 2, 63300 Alavus, 06-5113493, aito@alavus.net) ylläpitämä verkkokauppa Linuxcomp myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla ja maksetaan erikseen asiakkaan sähköpostiin lähetettävällä laskulla. Laskun lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Käytämme Linuxcompissa ennakkomaksua pankkiin. Toimi näin:

1) Lähetä tilaus. Saat tilatessasi tilausvahvistuksen.

2) Odota, että sähköpostiisi tulee lasku.

3) Maksa lasku. Toimitus lähtee kun maksu on varmennettu.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut sisältyvät verkkokaupassa myynnissä olevan tuotteen hintaan. Toimitamme tilaukset kirjeenä postitse ja perimme postituksesta postin hinnaston mukaisen kirjemaksun.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat 2-4 päivää.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen aito@alavus.net

tai

postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen.

- Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta.
- Peruutusoikeus ei koske sinetöitynä toimitettua tavaraa, jonka sinetti on rikottu.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite:

ITC-OK Aito
Lähteentie 2
63300 Alavus

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti ”Peruutusoikeus ja palautusehdot” – kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon.

Jos lähetys on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Linuxcomp toimittaa asennuslevyjen ja -tikkujen sisällön sellaisen kuin Linux-jakelujen toimittajat ovat ne julkaisseet. Linuxcomp ei takaa että julkaisut ovat yhteensopivia asiakkaan laitteistojen ja ohjelmistojen kanssa. Linuxcompista on mahdollista ostaa asennuspalvelu tai tukea käyttöjärjestelmän asennukseen. Ota tarvittaessa yhteyttä osoitteeseen myynti@linuxcomp.

Tietosuoja

Käytämme asiakkaiden antamia henkilötietoja vain asiakassuhteiden hoitamiseen. Asiakas voi poistaa yhteystietonsa milloin tahansa lähettämällä poistamispyynnön asiakaspalvelun kautta. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen ITC-OK Aiton ja Linuxcomp-verkkokaupan palveluita.

Rekisterinpitäjä

ITC-OK Aito
Y-tunnus 1628424-7

Lähteentie 2
63300 Alavus

aito@alavus.net
06 511 3493

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Sari Metsäpelto

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietojen käsittelyn peruskäyttötarkoituksia ovat kauppaliikkeen myyntilaskujen ja verkkokauppatilausten käsittely ja arkistointi, kanta-asiakashallinta sekä muu asiakasyhteydenpitoon liittyvä henkilötietojen käsittely.

Luovutamme henkilötietoja kuljetus-, pankki-, ja kirjanpito-alalla toimiville yhteistyökumppaneillemme toimintamme mahdollistamiseksi. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Säilytämme henkilötietoja rekisterissämme niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi tai lain noudattamiseksi.

Rekisterin tietosisältö

Hakijan henkilötiedot perustuvat hakijan itsensä antamiin tietoihin, jotka on annettu ostamisen tai tilaamisen yhteydessä, haku- ja yhteydenottolomakkeissa tai toimitetuissa liitteissä. Rekisterin tietoja ei päivitetä muista tietolähteistä.

Emme säilytä rekisterissä tarpeettomia tietoja.

Rekisterinsuojauksen periaatteet

Rekisteriä säilytetään vain sähköisessä muodossa. Kaikki rekisterin aineisto on suojattu ulkopuolisilta toimijoilta tavanomaisin salasana- ja toimitilarajoituksin.

Rekisteriin kirjatun henkilön oikeudet

Sinulla on seuraavat oikeudet:
- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
- oikeus tietojen oikaisemiseen
- oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
- oikeus vastustaa käsittelyä
- oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tietosuojaselosteeseen ja markkinointiin liittyvissä kysymyksissä:

aito@alavus.net